کد خبر: ۴۴۳۷

توضیحات انصاری فرد درباره بازگشت پیروانی به پرسپولیس

توضیحات انصاری فرد درباره بازگشت پیروانی به پرسپولیس
به گزارش دیلی فوتبال؛ امروز (چهارشنبه) طی حکمی از سوی محمدحسن انصاری فرد، افشین پیروانی به پرسپولیس بازگشت و جانشین محسن خلیلی شد. محمد حسن انصاری فرد در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت:

امروز پس از این که موضوع را با آقای خلیلی در میان گذاشتیم، از آقای پیروانی دعوت کردیم به باشگاه بیایند، از آقای کالدرون هم دعوت شد و معرفی و صحبت ها درباره انجام کارها صورت گرفت. البته، فردا پنج شنبه هم برای معارفه و آغاز  بکار آقای پیروانی به عنوان مدیر تیم، در تمرین تیم حضور خواهیم داشت.

انصاری فرد درباره انتخاب پیروانی گفت:

افشین پیروانی نشان داد، در کار خود یکی از بهترین‌ها است. بعد از محمود خان خوردبین، برای انجام این مسوولیت، بسیاری روی پیروانی نظر داشتند و از او به عنوان مدیری که  به امور مختلف تیم تسلط دارد، یاد می‌کردند.به هرحال آقای پیروانی در زمره برترین‌های تاریخ پرسپولیس از نظر  تعداد بازی و کاپیتانی هستند و به واسطه سال‌ها حضور در تیم به عنوان کاپیتان، سرمربی، مربی و مدیر تیم و سال‌ها حضور در تیم ملی تجربیات گرانبهایی دارند و به واسطه تحصیلات عالیه تا مقطع دکترا و مدیریت قوی  می‌توانند به تیم کمک کنند.

وی گفت:

ما امروز در این زمینه با کالدرون و پیروانی جلساتی داشتیم. بنده صحبت‌هایی درباره این تغییرات داشتم و ضمن معرفی سوابق مدیر جدید تیم در جلسه معارفه هم گفتم که مسایل فنی صفر تا صد با آقای کالدرون است و نظم و انضباط و برنامه ریزی در حوزه اختیارات مدیر تیم خواهد بود. تردیدی نیست، با همدلی و اتحاد میان مجموعه تیم و حمایت هوداران و پیشکسوتان عزیز می‌توان روزهای خوب را تکرار کرد. آقای کالدورن هم نگاه مثبت به موضوع داشته و تاکید داشتند پرسپولیس تیم و نام بزرگی است و همه ما موظف هستیم با اتحاد  و همدلی  و سخت کوشی بهترین عملکرد ممکن را داشته و انتظارات را برآورده کنیم.

انصاری فرد ادامه داد:

همچنین امروز درباره این تغییرات با اعضای محترم هیات مدیره نیز صحبت کردم.می‌دانیم که هوداران هم از دوران حضور آقای پیروانی در تیم و تلاش‌های ایشان خاطرات خوبی دارند. هواداران با حمایت خود از تیم و کادر فنی می‌توانند شرایطی را فراهم کنند که پرسپولیس به صدر بازگردد.

ارسال نظر
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟