رنگ جوراب باعث حذف تیم یحیی شد؟
به گزارش دیلی فوتبال؛ در چارچوب بازی های مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی، روز گذشته (چهارشنبه) تیم نفت مسجدسلیمان که در لیگ برتر هم شهر خودرو را متوقف کرده بود، مقابل این تیم در مشهد به برتری یک بر صفر رسید و به دور بعد صعود کرد.
بازی شهر خودرو و نفت مسجدسلیمان در جام حذفی اما با حواشی زیادی برگزار شد.
قرار بود تیمهای شهر خودرو و نفت مسجدسلیمان از ساعت 16:20 در ورزشگاه امام رضا(ع) آغاز شود، اما این دیدار به علت همرنگ بودن جوراب دو تیم با تاخیر آغاز شد.
همین تاخیر به وجود آمده در بازی باعث شد بعد از پایان رقابت، یحیی گل محمدی حسابی در نشست خبری خودش به نحوه برگزاری مسابقه اعتراض داشته باشد و به نوعی اعلام کند چنین اتفاقی روی باخت تیمش تاثیر داشته.
یحیی بعد از بازی در رابطه با این اتفاق عجیب گفت:
این اتفاقات عجیب در فوتبال ایران رخ میدهد. نمیدانم چه باید بگویم، گفتند گویا به خاطر جوراب این بازی با تاخیر آغاز شد که خب طبیعتا در کار ما هم اخلال ایجاد کرد.
پسندها:
0
گزارش خطا
ارسال نظر
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟
