کد خبر: ۶۰۸۸

واکنش پرسپولیس به جشن قهرمانی پیش از بازی با ماشین سازی

واکنش پرسپولیس به جشن قهرمانی پیش از بازی با ماشین سازی
به گزارش دیلی فوتبال؛ تیم پرسپولیس روز پنجشنبه (9 آبان 98) در حالی به مصاف ماشین سازی تبریز می‌رود که مسئولان این باشگاه مدت‌ها است خواستار این هستند تا بتوانند کاپ قهرمانی در سوپرجام را پیش از این بازی بالای سر ببرند. از طرف دیگر هنوز سازمان لیگ پاسخ دقیقی در این باره به باشگاه پرسپولیس نداده است. حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در این خصوص گفت:

باشگاه پرسپولیس مصرانه پیگیر این مساله است که پیش از آغاز بازی پرسپولیس و ماشین سازی جام قهرمانی در سوپرجام سال 98 را بالای سر ببرد و در این رابطه آقای انصاری فرد به عنوان مدیرعامل باشگاه مذاکرات و صحبت‌های خوبی با آقایان تاج و بهاروند انجام داده و موافقت آنها را بابت این موضوع کسب کرده است.

وی ادامه داد:

آقایان تاج و بهاروند درخواست باشگاه پرسپولیس را منطقی می‌دانند و ما امیدوار هستیم که روز پنجشنبه در حضور هوادارانمان جام قهرمانی در سوپرجام سال 98 را بالای سر ببریم.

پرسپولیس کار بزرگی انجام داد و در دو جام قهرمان شد و امیدوار هستیم مسئولان سازمان لیگ هم این مساله را انجام دهند تا این موضوع هم به پایان برسد.

منبع: فارس
برچسب ها: پرسپولیس سوپرجام
ارسال نظر
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟