کد خبر: ۶۶۳۹

ستاره محبوب قرمزها در آستانه بازگشت

ستاره محبوب قرمزها در آستانه بازگشت
به گزارش دیلی فوتبال؛ ادوین فن درسار در سال 2005 فولهام را ترک کرد و به جمع شیاطین سرخ پیوست. او تا سال 2011 برای این تیم بازی کرد و به عنوان گلری قدرتمند در دروازه منچستریونایتد خوش درخشید. او که اکنون مدیر ورزشی آژاکس آمستردام است،‌ دوست دارد یک بار دیگر در اولدترافورد کار کند. البته طبیعی است که امکان فعالیت به عنوان بازیکن به خاطر بازنشستگی از این رشته برایش، مهیا نیست اما در رده‌های مدیریتی به باور خودش می‌تواند به تیم لیگ برتری کمک کند. وی در گفتگویی در این باره گفت:

در کنار خانواده‌ام،‌ دو عشق دارم. اینها آژاکس و منچستریونایتد هستند.

ستاره محبوب قرمزها در آستانه بازگشت

دروازه‌بان اسبق تیم ملی هلند افزود:

آژاکس به من فرصت داد تا پیشرفت کنم و به تکامل برسم. این باشگاه درهایش را به روی من گشود و فرصت داد در دنیای فوتبال بدرخشم.

پیشکسوت 48 ساله عنوان کرد:

منچستریونایتد هم به من خیلی توجه کرد و اجازه داد به سطوح بالاتر برسم و هر آنچه را که یک فوتبالیست در زمینه افتخارآفرینی لازم است،‌ کسب کنم. طبیعی است در آینده آنجا کارکنم. البته برای کارهای مدیریتی ورزش،‌ هنوز لازم است در آژاکس یکسری چیزها را یادبگیرم تا در این زمینه هم پیشرفت کنم و اگر به منچستر رفتم،‌ مدیری موفق باشم.

ادوین فن درسار همچنین خاطرنشان کرد:

منچستریونایتد باشگاهی فوق‌العاده است که هواداران فوق‌العاده‌ای هم دارد. هر بازیکنی دوست دارد در این تیم بازی کند. او که همکاری با تیم‌های آژاکس،‌ یوونتوس و فولهام را در کارنامه‌اش ثبت کرده،‌ در مدت 6 سال حضورش با سرخ‌پوشان 11 مقام قهرمانی کسب کرد.

منبع: برنا
ارسال نظر