کد خبر: ۷۰۷۲

ادعای دنیزلی: این فصل قهرمان می شویم

ادعای دنیزلی: این فصل قهرمان می شویم
به گزارش دیلی فوتبال؛ تیم های سپاهان و تراکتور از چارچوب هفته دهم لیگ برتر به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه 2 بر صفر به سود سپاهان به پایان رسید. دنیزلی که نشست خبری اش توسط خبرنگاران تحریم شد، گفت:

دو هفته است که ما روی اشتباهاتمان می‌بازیم. در 30 سالی که مربیگری می‌کنم یک ادعای بزرگ دارم و اینجا می‌گویم که یک ادعا برای تماشاگران تراکتور دارم و آن این است که حتی اگر 5 امتیاز اختلاف داشته باشیم باز هم این فصل را با قهرمانی تمام خواهیم کرد.

بوی ادامه داد:

ما از 10 بازی خودمان 6 بازی را بیرون از تبریز بازی کردیم. تا به امروز به بازیکنان فرصت دادم اما برخی از آنها نتوانستند از این فرصت‌ها استفاده کنند. بعد از اردوی تیم ملی همه چیز تغییر می‌کند و ما در آخر نیم فصل جای خودمان را کسب خواهیم کرد و به جایگاه اصلی برمی‌گردیم.

دنیزلی در خصوص تحریم نشست خبری‌اش توسط خبرنگاران اصفهانی اظهار داشت:

ما در فاصله 45 دقیقه‌ای شهر اردو زدیم و به آنها گفتیم که اگر به هتل ما بیایند ما پاسخگوی سؤالات خواهیم بود. در آخر این را می‌گویم که هم به تیمم ایمان دارم و هم به تماشاگران پرشور.

منبع: فارس
ارسال نظر
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟