منهای فوتبال
عکس| مادر سحر قریشی هم از راه به در شد!

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از مادر سحر قریشی در اینستاگرام که نشان از تتو زدن او دارد واکنش های زیادی در فضای مجازی به دنبال داشته است.
برخی کاربران معتقدند پس از رابطه سحر قریشی با امیر تتلو مادر این بازیگر زن سابق سینمای ایران هم از راه به در شده و روی بدن خود تتو کرده و بعضی دیگر این تتو را قدیمی می دانند.
- بیشتر ببینید:
- سحر قریشی و مادرش در کنسرت امیر تتلو
عکس تتوی مادر سحر قریشی که در اینستاگرام منتشر شده را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






من اولین بارکه سحرقریشی ودیدم گفتم این فردمادرهفت خطی داره که این دخترهرزه وعمل اورده!!باورنمیکنید؟هرزن هرزه ای که میبینیدمخصوصازنهایی که به شوهرشون خیانت میکنندتحقیق صددرصدمادرش هم هرزه بوده ودخترش بارهاصحنه های هرزه گیشودیده!! هرکس زن هرزه ای ومعرفی کندکه مادرش زن باوفا وپاکدامنی باشدبیشرفم ۲۰۰میلیون بهش ندهم واگرثابت کنم که هرزه بوده ۲۰۰میلیون ازش میگیرم!!
ی مشت آشغال تازه به دوران رسیده هستند
ازجنده ها چه توقع میشه کرد