فوتبال ایران

عضو هیئت مدیره استقلال مجبور به استعفا شد

به گزارش دیلی فوتبال؛ عبدالرضا موسوی شب گذشته (چهارشنبه) با انتشار متنی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: امروز ظهر با وزیر تلفنی صحبت کردم و قرار شد مدیرعامل تا امشب معرفی شود. به من چون کیش بودم گفتند برگرد و ساعت دقیق جلسه را به شما خبر می دهیم و من هم با پرواز ساعت ۱۴:۳۰ به تهران برگشتم.

وی افزود: حدود ساعت ۱۷ به تهران رسیدم و به وزیر پیام دادم که در تهران و منتظر ساعت جلسه هستم که متاسفانه پاسخی دریافت نکردم. در حقیقت جلسه ای هم برگزار نشد و دلیلش را هم نمی دانم.

موسوی نوشت: متاسفانه علیرغم توافق که قرار بود این هفته مدیرعامل انتخاب شود این اتفاق رخ نداد و این سریال همچنان ادامه دارد. برای اینکه مشکلات باشگاه بیشتر نشود از سمت خود استعفا می دهم و امیدوارم با رفتن من استقلال شرایط بهتری پیدا کند. چون تاکنون حکم کتبی به دستم نرسیده طبیعی است که همین استعفا هم کفایت می کند.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *