اتفاق جالبی که کام پرسپولیسی ها را شاد کرد

به گزارش دیلی فوتبال؛ رقابت های لیگ برتر در شرایطی به حالت تعلیق درآمده و تکلیف آن مانند سایر لیگ های دنیا نامشخص است که پرسپولیس پس از انجام ۲۱ بازی با ۴۷ امتیاز صدرنشین است و تیم های سپاهان، تراکتور، استقلال و شهرخودرو هم به ترتیب با امتیازات ۳۷ ،۳۷، ۳۶ و ۳۵ امتیاز رتبه های دوم تا پنجم را به خودشان اختصاص داده اند.
در لیگ گذشته نیز پرسپولیس با کسب رتبه اول و ۶۱ امتیاز به کار خود خاتمه داد و تیم های سپاهان، استقلال، شهر خودرو و تراکتور رتبه های دوم تا چهارم را با امتیازهای ۵۸، ۵۷،۵۶ و ۵۲ امتیاز به خودشان اختصاص دادند.
در مجموع کلی رقابت های سال ۹۸ فوتبال ایران و به طور خاص لیگ برتر، تیم پرسپولیس بالاتر از سایر رقبایش با کسب ۶۳ امتیاز قرار گرفت و تیم های سپاهان با ۵۳ امتیاز، شهرخودرو با ۵۲ امتیاز، استقلال با ۵۰ امتیاز و در نهایت تراکتور با ۴۶ امتیاز در رتبه های دوم تا پنجم قرار می گیرند.






