منهای فوتبال

عکس| سانسور صورت مادر در مطب دکتر کودکان در قم

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از آنچه سانسور صورت مادر در مطب دکتر کودکان در قم عنوان شده بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این تصویر که با واکنش های متفاوت کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، صورت مادر در یک تابلوی نصب شده روی دیوار مطب کودکان در شهر قم سانسور شده است.

عکس سانسور صورت مادر در مطب دکتر کودکان در قم که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

عکس| سانسور صورت مادر در مطب دکتر کودکان در قم | دیلی فوتبال

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

سانسور عکس مادر در مطب کودکان

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۴ دیدگاه ها

  1. اکثر پزشکان درآمد میلیاردی دارند و متعرضین به نظام نیز هستند واقعا تعجب آور هست پزشکی میشناسم درآمد میلیاردی داره ولی به منشی خودش ماهانه سه ملیون حقوق میده بدونه بیمه؟انوقت دم از برابری و عدالت میزنند و کار این پزشک هم عکس مادر رو پوشانده نوعی به سخره گرفتن مردمی هست که در جمهوری اسلامی به طبقات پایین اجتماعی هدایت شده اند و امثال این پزشکان تو همین کشور بخاطر انحصار طبقه مرفه شده اند حالا این مرفهین اعتراض دارند مردم با درآمد پایین حافظ نظام شده اند.

  2. به علت جو مذهبی شهرهای زیارتی، امار گرایش به همجنس و همچنین میزان طلاق در آنها بیشتر است، شاید به همین خاطر عکس مادر بچه رو پوشانده اند.

  3. آخه این چه کاریه!خودتون فکربکنیدهمین صداوسیمای خودمون درهفته چندتافیلم خارجی پخش میکنه که زنهابدون حجاب داخلش بازی میکنند.باورکنیدیک بچه اندازه یک آدم بزرگ همه چی دیده وشنیده.گذشت دوران ماکه هیچی نمیدونستیم.فکرمیکردیم که مابچه هاروازبیمارستان میارن.خخخخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *