منهای فوتبال

عکس| بهرام افشاری کارگردان سینما شد

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ بهرام افشاری در نخستین تجربه کارگردانی‌ اش فیلم کوتاه «خانه خاکستری» را ساخت.

این هنرمند که با بازیگر بسیار خوبی نیز است این بار با ساخت فیلم خانه خاکستری پا به عرصه کارگردانی گذاشت این فیلم با تهیه کنندگی سید ابراهیم عامریان و کارگردانی بهرام افشاری به تازگی به پایان رسیده است .

موفق ترین حضورش در سریال پایتخت بود که او با این سریال تلوزیونی به شهرت رسید .

بازگران فیلم خانه خاکستری

  • کامبیز دیرباز
  • هومن حاجی عبداللهی
  • خاطره اسدی،
  • مهدی صباغی
  • نیکی مظفری، کریم امینی،
  • مونا فائزپور،
  • علی صالحی،
  • حیدر طلوعی‌نیا

طراح پوستر این فیلم کوتاه به کارگردانی یهرام افشاری را آرمان کوچکی طراحی و تصویر سازی کرده است.

همچنین مهدی ایل‌بیگی مدیر فیلمبرداری، عماد خدابخش تدوین، امیر توسلی موسیقی، سعید هنرمند طراح صحنه و لباس، امیر پرتوزاده صدابردار، حسین ابوالصدق طراحی و ترکیب صدا، میشا جودت طراح گریم، یوسف آقایی مدیرتولید، کیمیا محمودیان مدیر برنامه‌ریزی، مصطفی باقری مدیر تدارکات، آرمان کوچکی طراح گرافیک، ساینا قادری عکاس و آیدا اورنگ مشاور رسانه‌ای عوامل «خانه خاکستری» هستند.

عکس| بهرام افشاری کارگردان سینما شد | دیلی فوتبال

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *