فوتبال جهان

تیم فوتبال دپورتیوو پالستینو، قلب تپنده فلسطین در دل آمریکای جنوبی

به گزارش دیلی فوتبال؛ باشگاه دپورتیوو پالستینو در شیلی، مکانی برای بزرگ‌ترین جامعه فلسطینی جهان در خارج از خاورمیانه است تا با خانه اجدادی خود در هزاران مایل دورتر ارتباط برقرار کنند.

همزمان با جنگ شدید در غزه، فضای این باشگاه به طور فزاینده‌ای بر حس پرقدرت غرور و هویت جمعی فلسطینی‌ها متمرکز شده است. این تیم در سانتیاگو، پایتخت شیلی حضور دارد و در لیگ این کشور بازی می‌کند.

برایان کاراسکو، کاپیتان این تیم می‌گوید: دپورتیوو پالستینو بیش از یک باشگاه است و شما را به تاریخ فلسطین می‌برد.

در حالی که خونین‌ترین جنگ در تاریخ درگیری‌های اسرائیل و فلسطین در نوار غزه در جریان است؛ در اینجا نیز پیش از هر بازی، حس غم و اندوه جمعی فلسطینیان به خوبی دیده می‌شود.

دیگو خامیس، مدیر جامعه فلسطینی شیلی گفت: ما در مواجهه با جنگ متحد هستیم. این رنج روزانه ماست.

در ورزش فوتبال که مقامات فیفا، باشگاه‌ها و ورزشکاران را به دلیل نشان دادن مواضع سیاسی، به‌ویژه در مورد موضوعات بحث‌برانگیزی مانند درگیری اسرائیل و فلسطین، مجازات می‌کنند، باشگاه دپورتیوو پالستینو یک استثناء است.

باشگاه دپورتیوو پالستینو سیاست‌های طرفداری از فلسطین را روی پیراهن، صندلی‌های استادیوم و هر جای دیگری آشکارا نشان می‌دهد. البته این اقدامات برای دپورتیوو پالستینو بی دردسر هم نبوده است.

فدراسیون فوتبال شیلی در سال ۲۰۱۴ این باشگاه را جریمه کرد، زیرا شماره “۱” در پشت پیراهن آنها به صورت نقشه فلسطین قبل از ایجاد فلسطین اشغالی در سال ۱۹۴۸، شکل گرفته بود.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *