منهای فوتبال
فیلم| اجرای فاطمه سرگلزایی در برنامه عصر جدید

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ متاسفانه اواخر هفته گذشته با خبر شدیم که خانم بهاره سرگلزایی از هنرمندان خوب و جوان برنامه «عصر جدید» تحت مداوای کادر درمان بیمارستان پاستور بم برای احیا و بازگشت به زندگی وی است.
اما عصر چهارشنبه ۲۳ آبان باخبر شدیم که متاسفانه این تلاشها نتیجه نداده و وی که بیش از یک شبانهروز در کما بود؛ درگذشت.
مرحومه سرگلزایی در سری دوم برنامه پربیننده عصر جدید در سال ۹۹ با هنرمندی خوبی که از خود نشان داد در رشته دوبله توانست خوش بدرخشد.
- بیشتر ببینید:
- مت گیتس دادستان ۴۰ ساله آمریکا کیست؟
فیلم اجرای زنده مرحوم فاطمه سرگلزایی دوبلور برنامه عصر جدید که در اینستاگرام منتشر شده را تماشا کنید.


خدا بیامرزه همه را مُرده و زنده
دوسال پیش از ارتفاع سقوط کردم نزدیک بود سقط بشم جوونمرگ بشم الان هم با اجازه شما نصف قنبلانم مصنوعیه یعنی فلزیه
خدا بیامرزه
خواهر من جوونتر از این بود بخاطر بیماری قلبی فوت کرد پسر عمویم چند سال بعد در سن بیست و سه سالگی خودکشی کرد خودم هم دو سال پیش از ارتفاع سقوط کردم نزدیک بود سقط بشم الان هم با اجازه شما نصف قنبلانم فلزیه!! بنابراین به این نتیجه میرسیم که مرگ در کمین همه هست تو هر سن و سالی ممکنه اتفاق بیفته