منهای فوتبال

پیش بینی هواشناسی از وضعیت آب و هوا فردا دو شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ در این گزارش آخرین به روز رسانی ها از وضعیت آب و هوا کشور به نقل از سازمان هواشناسی بررسی می شود.

فردا (دوشنبه) سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور شده و در استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، برخی نقاط استان‌های همدان، مرکزی و آذربایجان غربی سبب بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر سبب بارش برف می‌شود.

سه‌شنبه علاوه بر مناطق ذکر شده، در برخی نقاط استان‌های کردستان، زنجان، قزوین، قم، تهران، کهگیلویه و بویراحمد بارش خواهیم داشت.

چهارشنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، گیلان، برخی نقاط استان‌های زنجان، قزوین، تهران، ارتفاعات مرکزی زاگرس و خراسان رضوی و پنجشنبه در خراسان‌های شمالی و رضوی، ارتفاعات مرکزی البرز و زاگرس بارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.

امروز دریای خزر و دوشنبه و سه‌شنبه شمال خلیج فارس مواج است.

عکس پیش بینی آخرین وضعیت هواشناسی ایران در روز دو شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ را تماشا کنید.

پیش بینی هواشناسی از وضعیت آب و هوا فردا دو شنبه 28 آبان 1403 | دیلی فوتبال

ورود سامانه های بارشی از فردا به کشور

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *