منهای فوتبال
فیلم| چشم امید معاندین تو زرد از آب درآمد؛ رضا پهلوی ثابت کرد هیچ ارزشی برای ایرانی ها قائل نیست

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ رضا پهلوی در جدیدترین مصاحبه خود گفت که به هیچ قیمتی حاضر نیست که آزادی خود را فدای مردم کند.
رضا پهلوی با ادعای این که برای آزادی مردم ایران مبارزه می کند، گفت: من نمی خواهم اولین قربانی این آزادی باشم. من الان آزادم و فرد آزادی هستم. من به هیچ قیمتی حاضر نیستم که به هر دلیلی این آزادی را از دست بدهم. این که بگویند تو آزادی خود را معامله کن معامله منصفانه ای نیست.
- بیشتر ببینید:
- شهادت ۳ سرباز نیروی انتظامی در گیلان
فیلم مصاحبه رضا پهلوی در خصوص آزادی مردم ایران که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید






آزادی چیه؟ انسان به دنیا اومده که بنده باشه پس دربند هست هیچ وقت نمی تواند آزادی از هر جهتی بدست آورد، شاهین نجفی، آزادی این آقا یعنی همبستر شدن زنش با اون آقای فرانسوی که بازیگر فیلم مستهجن هست من فکر نمیکنم آقایون ایرانی دوست داشته باشند تجربه ی این آقا رو داشته باشند، دوستان عزیز در غرب بعضی زنهایی که پول دارند و مجرد یا متاهل هستند هر آقایی را که تن فروش باشد و در هر سن و سالی چه مجرد چه متاهل باشد بهش پول می دهند و غرایز حیوانی این زن ها رو برطرف میکنه ما مسلمانان بهش می گوییم زنا و حد شرعی داره کافر ها بهش میگن آزادی.