منهای فوتبال

وضعیت آب و هوای تهران فردا جمعه ۷ دی ۱۴۰۳

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ از عصر روز جمعه تا شنبه ۷ تا ۸ دی ماه با نفوذ سامانه بارشی به تدریج افزایش ابر در نیمه شمالی استان همراه با بارش بارش باران و ،برف وزش باد بارش برف در ارتفاعات و رخداد مه پیشبینی میشود. همچنین در نیمه جنوبی استان، بارش پراکنده مورد انتظار است.

روز یکشنبه تا دوشنبه ۹ تا ۱۰ دی ماه آسمان صاف تا کمی ابری پیش بینی می.شود همچنین طی روز یکشنبه ۹ دی در پاره ای نقاط به ویژه بخشهای جنوبی و غربی، وزش باد شدید مورد انتظار است.

روز شنبه ۸ دی کاهش دما مورد انتظار است و از عصر روز دوشنبه ۱۰ دی افزایش غبار محلی پیش بینی می شود. براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان استان ،تهران روز جمعه ۷ دی کمی ابری و غبارآلود با کمینه و بیشینه دمای ۴ و ۱۳ درجه سانتیگراد و روز شنبه ۸ دی ابری و غبار صبحگاهی در بعضی ساعتها بارش باران و وزش باد با کمینه و بیشینه دمای ۳ و ۱۱ درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه فیروزکوه با کمینه دمای منفی ۹ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه هواشناسی تهران بوده است.

عکس پیش بینی آخرین وضعیت هواشناسی تهران در روز جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ را تماشا کنید.

وضعیت آب و هوای تهران فردا جمعه 7 دی 1403 | دیلی فوتبال

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی آسمان ابری در تهران

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *