منهای فوتبال

وضعیت آب و هوای تهران فردا شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران با اشاره به تنوع اقلیمی در استان تهران در رابطه با تفاوت پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا در مناطق استان تهران توضیحاتی ارائه کرد.

مازیار غلامی ‌اظهار کرد: تهران شهری گسترده است و پیش‌بینی وضعیت جوی شهر و استان تهران دارای ویژگی‌های خاص خود است، با این حال چالش پیش‌بینی وضعیت آب‌ وهوای پایتخت، تنوع اقلیمی این شهر است.

او ادامه داد:‌ کوهستان از سویی و ارتفاعات پایین‌دست و نواحی کم ارتفاع از سویی دیگر تهران را در بر گرفته است، استان از سمتی به مناطق کویری می‌رسد و از سمتی دیگر به نواحی کوهستانی و سردسیر بنابراین پیش‌بینی آب‌وهوای مناطق مختلف تهران دارای تناقض است و البته این تناقض با توجه به تنوع اقلیمی تهران، منطقی است.

مدیرکل هواشناسی استان تهران با تاکید بر تنوع اقلیمی در تهران گفت: پیش‌بینی هواشناسی تهران، وابسته به تنوع اقلیمی و ویژگی‌های جغرافیایی آن است همچنین دو کمیت بارندگی و باد، جزو کمیت‌هایی هستند که تغییرات آن‌ها وابستگی بسیار به ویژگی‌های جغرافیایی و محلی دارند و بسیار بی‌نظم عمل می‌کنند. پیش‌بینی وضعیت جوی برای شهری مثل تهران با گسترش طولی و عرضی زیاد و تنوع اقلیمی ناشی از ویژگی‌های جغرافیایی خاص به‌صورت یکسان نیست.

غلامی افزود: متوسط شرایط را برای پیش‌بینی وضعیت آب و هوای شهر تهران با توجه به تمام محدودیت‌ها درنظر می‌گیریم و از تمام داده‌ها و اطلاعات موجود، شبکه ایستگاه‌های هواشناسی سطح زمین، داده‌ها و تصاویر ماهواره، نقشه‌های هواشناسی پیش‌یابی سطح زمین و سطوح فوقانی جو و نقشه‌های کمکی استفاده می‌شود.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

یخبندان در انتظار پایتخت

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *