منهای فوتبال

وضعیت آب و هوای تهران فردا جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، وضعیت جوی استان تهران، امروز تا فردا ۴ تا ۵ بهمن ماه، آسمان کمی ابری تا ابری، در بعضی ساعت‌ها ورزش باد و گاهی افزایش باد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از امروز تا روز یکشنبه ۴ تا ۷ بهمن ماه، در نواحی پرتردد و صنعتی، در بعضی از ساعت‌ها به ویژه از آخر وقت فردا تا روز یکشنبه، غبار محلی و کاهش کیفیت هوا و گاهی کاهش کیفیت دید مورد انتظار است.

روزهای شنبه تا دوشنبه ۶ تا ۸ بهمن ماه به ویژه ساعت بعد از ظهر تا دوشنبه شب، آسمان قسمتی ابری تا نیم ابری و در بعضی ساعات ابری، در نیمه شمالی استان گاهی بارش پراکنده، ورزش باد، افزایش ابر و گاهی بارش برف در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

افزایش نسبی دما در سطح استان از امروز تا روز یکشنبه ۴ تا ۷ بهمن و از روز دوشنبه کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا جمعه، قسمت ابری تا نیمه ابری، در بعضی ساعت‌ها غبار محلی، به تدریج افزایش ابر و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲ درجه و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و روز شنبه، قسمتی ابری تا نیمه ابری، همراه با غبار محلی، گاهی افزایش ابر و بارش پراکنده ورزش باد ملایم با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه توچال با کمینه دمای ۱۰- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی آسمان نیمه ابری در تهران فردا جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *