منهای فوتبال

پیش بینی هواشناسی از وضعیت آب و هوا فردا پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ به نقل از هواشناسی، فردا پنجشنبه ۱۱ بهمن در نیمه جنوبی کشور وزش باد افزایش می یابد و در استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب اصفهان و در ارتفاعات زاگرس واقع در نیمه شمالی فارس و کرمان، افزایش ابر و رگبار پراکنده باران و برف رخ می‌دهد.

روز جمعه فقط در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد ادامه خواهد داشت. در ضمن پنجشنبه و جمعه در نیمه شمالی کشور آسمان صاف همراه با روند افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

همچنین از امروز تا پایان هفته در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد که در مناطق مستعد پدیده گردوخاک دور از انتظار نیست.

چهارشنبه و پنجشنبه، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.

شنبه بعد از ظهر با گذر موج تراز میانی جو از نوار جنوبی کشور در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و نیمه شمالی فارس بارش پراکنده باران و برف و وزش باد رخ می‌دهد.

یکشنبه در نیمه جنوبی فارس و کرمان هرمزگان و جزایر واقع در شرق خلیج فارس و جنوب سیستان و بلوچستان، افزیش ابر و بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی آسمان صاف و ابری در اکثر نقاط کشور

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *