منهای فوتبال

وضعیت آب و هوای تهران فردا شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ مدیرکل هواشناسی استان تهران از صدور هشدار نارنجی پایداری جو و انباشت آلاینده‌های جوی در پایتخت خبر داد و گفت: شهروندان از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

مدیرکل هواشناسی استان تهران زمان شروع آلایندگی هوا را از امروز، جمعه ۱۲ بهمن ماه اعلام کرد و گفت: زمان پایان دوشنبه ۱۵ بهمن ماه پیش بینی شده است.

وی با اشاره به پیش بینی‌ها مبنی بر سکون جو همراه با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی به ویژه ذرات PM۲۵ و تشدید کاهش کیفیت هوا عنوان کرد: اثر این مخاطره در مناطق نیمه جنوبی و مناطق مرکزی استان تهران پیش بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان تهران از افزایش غبار محلی، کاهش دید، کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس، تا ناسالم برای همه و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در بعضی ساعت‌ها کاهش کیفیت هوا در حد بسیار ناسالم به ویژه در ساعت‌های عصر و شب تا ابتدای روز بعد در مناطق پرتردد مرکزی و جنوبی نیز خبر داد.

غلامی در ادامه بر ضرورت خودداری از تردد غیر ضروری برای تمام گروه‌ها و استفاده از ماسک بهداشتی برای ترددهای ضروری به ویژه در مناطق پر تردد شهری تاکید کرد و افزود: پرهیز از فعالیت‌های فیزیکی سنگین و طولانی مدت و فعالیت‌های ورزشی در فضای باز، مدیریت منابع ثابت و متحرک آلاینده هوا و آمادگی دستگاه‌های امدادرسان به ویژه بخش‌های بهداشت و درمان و اتخاذ تدابیر مدیریتی جهت جلوگیری از افزایش غلظت آلاینده‌های جوی از موارد مهم می‌باشد.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی افزایش غلظت آلودگی هوا در تهران فردا شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *