منهای فوتبال

پیش بینی و تحلیل شاخص کل بورس فردا چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ نقشه بازار سهام امروز یکپارچه سبزپوش بود. امروز همزمان با بازگشایی بازارها، بازارهای ارز و طلا با ریزش قیمت‌ها و بازار سهام با رشد شاخص‌ها و ورود پول حقیقی، به خبرهای مذاکرات روی خوش نشان دادند.

گفتنی‌ست عباس عراقچی، وزیر امور خارجه نیز اگرچه مذاکرات را غیرمستقیم خوانده اما شروع آن را با وساطت عمان، تایید کرده است. به این ترتیب قرار است از روز شنبه مذاکرات ایران و آمریکا در عمان آغاز شود.

در راستای پیش بینی بورس روز چهارشنبه نیز باید به خبرهای مذاکرات توجه کرد. به نظر می‌رسد اثر مثبت اخبار توافق احتمالی ایران و آمریکا دست کم تا هفته آینده نیز در بازار سهام پایدار باشد.

با این حال اما این روند در صورتی رخ خواهد داد که خبر جدیدی بازار را غافلگیر نکند و اظهارات ضد و نقیض مسئولان ایرانی و آمریکایی، سردرگمی به بار نیاورد!

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی تعادل در بازار بورس برای فردا چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *