منهای فوتبال

پیش بینی و تحلیل شاخص کل بورس فردا چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ بازار سهام روز سه شنبه شاهد رکوردشکنی حجم و ارزش معاملات خرد بود. اگرچه پول حقیقی زیادی نیز از بازار خارج شد، اما میزان دادوستدها بسیار بالا بود و نشان داد در صورتی که ریسک‌های سیاسی کمرنگ شوند، بورس پتانسیل چرخش بالای پول را دارد.

با این حال اما شاخص کل بورس در آستانه مقاومتی بزرگ قرار گرفت و اندکی عقب نشست. پیش از این نیز پیش‌بینی می‌شد که فتح قله ۳ میلیون واحدی به این راحتی‌‎ نباشد و نیاز به دورخیزی قوی و باانگیزه داشته باشد.

رشد بیش از ۱۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس طی دو روز متوالی، این نماگر را به ارتفاه دو میلیون و ۹۷۰ هزار واحدی رسانده و در فاصله‌ای اندک با قله ۳ میلیونی قرار داده است. اما آیا این قله در دسترس خواهد بود؟

اگرچه قله ۳ میلیونی مقاومت سختی پیش روی نماگر بازار است اما در صورتی که بازار سهام مانند دو روز معاملاتی گذشته رفتار کند، این ارتفاع به آسانی فتح خواهد شد.

در این مسیر باید به اهرم‌های مهمی که فعال شده‌اند توجه داشت؛ از جمله عبور قیمت دلار توافقی (دلار صنایع) از مرز ۶۹ هزار تومانی و نزدیک شدن به قیمت واقعی دلار، ارزندگی اغلب سهم‌ها با وجود رشد قیمت دو روز گذشته، امیدواری و انگیزه سهامداران برای فتح این قله و جو مثبت مذاکرات ایران و آمریکا که همچنان اثر خود را بر معاملات حفظ کرده، مورد توجه خواهد بود.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی تعادل در بازار بورس برای فردا چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *