منهای فوتبال

وضعیت آب و هوای تهران فردا شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

روزهای پنجشنبه تا شنبه در بعضی ساعات افزایش سرعت وزش باد، گاهی وزش باد شدید و وقوع گرد و خاک پیش بینی می شود.

به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی استان و افزایش ابر و احتمال رگبار و رعدوبرق‌های پراکنده در برخی مناطق بویژه در ارتفاعات مورد انتظار است.

ورامین با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در بیش از ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران امروز (۵ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۶ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی آسمان ابری در تهران فردا شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *