منهای فوتبال

پیش بینی و تحلیل شاخص کل بورس فردا سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ در پایان معاملات روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت، شاخص کل بورس تهران با کاهش ۲۶ هزار و ۶۳۴ واحدی به سطح سه میلیون و ۲۲۵ هزار واحد رسید. همزمان، شاخص هم‌وزن نیز ۲ هزار و ۱۵۹ واحد افت کرد و در تراز ۹۷۵ هزار و ۳۰۶ واحد بسته شد. ارزش بازار بورس تهران کاهش یافت و از ۱۰.۳ به ۱۰.۲ هزار همت رسید.

با توجه به روند امروز، انتظار می‌رود فشار فروش در نمادهای شاخص‌ساز ادامه یابد، مگر اینکه ورود نقدینگی جدید یا اخبار مثبت اقتصادی موجب تغییر روند شود.

خروج پول از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز می‌تواند نشانه‌ای از احتیاط سرمایه‌گذاران در روزهای آینده باشد. در فرابورس، اگر تقاضا برای نمادهای پرحجم حفظ شود، احتمال رشد محدود وجود دارد.

گفتنی است که تحلیل تکنیکال شاخص کل نشان می‌دهد که سطح سه میلیون و ۲۰۰ هزار واحد حمایت روانی مهمی است و در صورت شکست آن، احتمال ریزش بیشتر وجود دارد.

طبق بررسی ها در بازار سرمایه، فضای کلی بورس تهران تحت تأثیر خروج نقدینگی و فشار فروش است و در صورت عدم تغییر محسوس در جریان ورود سرمایه، روند نزولی ممکن است در کوتاه‌مدت ادامه یابد.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی تعادل در بازار بورس برای فردا سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *