فوتبال ایرانویژه

جدیدترین رده بندی تیم های باشگاهی جهان/ پرسپولیس همچنان تیم اول ایران

به گزارش دیلی فوتبال؛ در جدیدترین رده‌بندی تیم‌های باشگاهی جهان که از سوی سایت “کلاب‌ورلدرنکنیگ” اعلام شده، تیم فوتبال پرسپولیس با ۶ پله صعود نسبت به رده بندی قبلی در رتبه ۲۴۱ جهان قرار گرفت و همچنان رده اول ایران را به خود اختصاص داده است.

پس از پرسپولیس ۳۳۰۱ امتیازی، تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با ۶ پله سقوط و کسب ۲۸۷۰ امتیاز در رده ۲۶۲ جهان و دوم ایران، استقلال تهران با ۲۸۲۵ امتیاز و ۴۱ پله صعود در رده ۲۶۷ جهان و سوم ایران قرار گرفته اند.

تیم‌های سپاهان، تراکتور تبریز و پدیده شهر خودرو هم که در رتبه چهارم تا ششم ایران قرار دارند، سیر صعودی در جدول جهانی داشته اند.

براساس این رده بندی تیم بارسلونا با ۱۵۳۸۸ امتیاز، در صدر جدول قرار دارد. پس از آبی و اناری پوشان، لیورپول با یک پله صعود و با ۱۳۲۹۳ امتیاز در رتبه دوم جای گرفته و منچسترسیتی با یک پله سقوط و با امتیاز ۱۳۰۴۰ در رتبه سوم جهان ایستاده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *