فوتبال ایران

تمدید قرارداد یحیی گل محمدی با پرسپولیس

به گزارش دیلی فوتبال؛ یحیی گل محمدی با حضور در دفتر باشگاه پرسپولیس، پس از دیدار و مذاکره با مجید صدری، قرارداد خود را برای دو فصل دیگر با پرسپولیس تمدید کرد.

یحیی گل محمدی تا پایان این فصل با باشگاه پرسپولیس قرارداد داشت و به صورت قطعی، سرمربی سرخپوشان پایتخت در لیگ بیست و یکم است اما بنا به کسب موفقیت ها، رضایت هواداران از عملکرد کادرفنی و نیاز باشگاه پرسپولیس به حفظ افراد موثر و موفق، صدری تصمیم خود مبنی بر تمدید قرارداد با این مربی را عملی کرد و قرارداد گل محمدی برای دو فصل دیگر قطعی شد.

با توجه به اینکه پرسپولیس هفته آینده باید به مصاف الهلال عربستان برود، این موضوع باعث افزایش توان روحی هواداران و اعضای تیم می‌شود و آثار مثبتی برای پرسپولیس به دنبال خواهد داشت. تمدید قرارداد با یحیی گل محمدی، اولین گام برای استحکام بخشیدن به پرسپولیس در فصل پیش رو است.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *