فوتبال ایران

عصبانیت کالدرون از یک جاسوس پرسپولیسی

به گزارش دیلی فوتبال؛ شجاع خلیل زاده که به زعم برخی کارشناسان، یکی از مدافعان توانمند حال حاضر فوتبال ایران به حساب می‌آید و حتی می‌تواند شانس حضور در تیم ملی را به دست بیاورد، با دستور کالدرون فعلا باید نیمکت‌نشین باشد، اما سرمربی آرژانتینی تیم هم می‌داند محبوبیت خلیل‌زاده، فشار زیادی روی تیم ایجاد می‌کند.

این موضوع حتی قبل از شروع بازی و هنگامی که بازیکنان مشغول گرم کردن بدن‌ها بودند، تأثیر خودش را گذاشت زیرا خلیل زاده بیشتر از بقیه و با شور و حرارت خاصی مورد تشویق قرار گرفت در حالی که اصلا جزو ۱۱ بازیکن اصلی نبود. اما در این میان، یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس، ماجرای عجیبی برای‌مان تعریف کرد.

او گفت: «کالدرون هم فهمیده که برخی از داخل تیم، اخبار را به بیرون می‌برند و به همین علت گفته پرسپولیس، جاسوسی دارد که از هر فرصتی برای ایجاد فشار روی تیم استفاده می‌کند. همین فرد یا همین افراد بودند که خبر نیمکت‌نشینی شجاع را زودتر به بقیه دادند و دیگران، زمان داشتند تا با تشویق این بازیکن روی تیم من فشار بگذارند و…»

باید دید آیا واقعا در پرسپولیس جاسوسی وجود دارد یا نه و اصولا کالدرون از چه مسائلی واهمه دارد که به دنبال پیدا کردن جاسوس است؟ آیا همین موضوع نمی‌تواند تمرکز بازیکنان را بگیرد؟

منبع: خبرورزشی

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *