فوتبال ایران

مذاکرات پرسپولیس با برانکو فاش شد

به گزارش دیلی فوتبال؛ محمدحسن انصاری فرد، مدیرعامل پرسپولیس پس از برتری یک بر صفر تیم فوتبال پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی، در پاسخ به سؤال خبرنگاری که درباره احتمال سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس پرسید، گفت که کالدرون سرمربی سرخپوشان است و از خبرنگاران خواست که درباره برانکو بحث نکنند.

این در حالی است که به نظر می‌رسد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بیشتر به خاطر آرامش تیم، چنین صحبت‌هایی را مطرح کرده است. مدیران باشگاه پیش از دیدار با صنعت نفت، مذاکراتی با برانکو داشتند و همچنان با سرمربی پیشین سرخپوشان مذاکره می‌کنند. آنها بر این باور هستند که پرسپولیس با کالدرون به نتیجه نمی‌رسد.

برانکو ایوانکوویچ که اکنون مورد توجه تیم ملی و پرسپولیس قرار دارد، بیشتر به سرمربیگری تیم ملی ایران متمایل است. با این وجود پرسپولیسی‌ها تلاش می‌کنند سرمربی موفق خود را به این تیم بازگردانند و جایگزین کالدرون کنند.

منبع: تسنیم

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *