فوتبال ایران

حمله بی سابقه علی کریمی به مهدی تاج

به گزارش دیلی فوتبال؛ مهدی تاج به تازگی مدعی شده با صدا و سیما به توافق رسیده و از این پس درآمد‌های فوتبال ۶۵ درصد به فدراسیون و باشگاه‌ها و ۳۵ درصد به صدا و سیما تعلق می‌گیرد.

علی کریمی هم که همواره رویکرد انتقادی نسبت به فدراسیون داشته در کانال تلگرامی‌اش به این موضوع واکنش نشان داد.

کریمی نوشت:

چی شده پول تبلیغات محیطی دیگه کفاف کاراتون رو نمیده، لابد این پول هم به باشگاه‌ها می‌رسه مثل تبلیغات محیطی! افتادین به جون باشگاه‌های ورشکسته، خونشون کردین توی شیشه با جریمه‌های کیلویی از پیش بدهکارشون میکنین و پول‌ها رو هم که صرف امور خیریه. آقای تاج پنج ستاره، رفیقتون رییس کمیته اخلاقتون کجا تشریف بردن؟

جا داره از رییس سابق کمیته اخلاق که مدت ریاستشون، فوتبال این مملکت رو سرشار از اخلاق کرد تشکر کنیم، چون دیگه مربى وجود نداره که از بازیکن پول بگیره؟! به تمام پرونده هاى تبانى رسیدگى شد و خاطى یا خاطیان به سزاى اعمالشون رسیدن به طورى که کسى دیگر فکر تبانى به سرش خطور نمیکنه!
و کارهاى زیاده دیگر

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *