نقل و انتقالات

۳ بازیکن در آستانه پرسپولیسی شدن

به گزارش دیلی فوتبال؛ با توجه به یک بازی عقب‌‌افتاده تیم فوتبال پرسپولیس مقابل نساجی مازندران این تیم تا پایان نیم‌فصل اول سه بازی در پیش خواهد داشت. سرخپوشان یک بازی مقابل پارس جنوبی برگزار می‌کنند سپس در جام حذفی مقابل شهرداری ماهشهر بازی خواهند کرد. آخرین بازی پرسپولیس قبل از تعطیلات نیم‌فصل بازی با نساجی خواهد بود که این بازی تنها بازی عقب‌افتاده سرخپوشان پایتخت است.

گابریل کالدرون سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به مسئولان این باشگاه اعلام کرده که بعد از بازی با نساجی لیست مازاد خود را به مدیرعامل باشگاه ارائه دهد. کالدرون احتمالا ۳ الی ۴ بازیکن را در لیست مازاد خود قرار خواهد داد اما این احتمال وجود دارد که بازیکن یا بازیکنانی به دلیل اینکه به آنها بازی نمی‌رسد خواهان جدایی از جمع سرخ‌پوشان باشند.

از طرف دیگر سرمربی آرژانتینی تیم پرسپولیس خواهان جذب حداکثر سه بازیکن در پست‌های هجومی شده و احتمالا ۲ مهاجم و یک هافبک تهاجمی به سرخپوشان اضافه خواهد شد.

منبع: فارس

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *